Reviews

Wat onze klanten zeggen

Vandaag weer super geholpen door Linda. Zo blij met haar. Ze begrijpt wat ik graag wil. Was weer een fijne sfeer in de salon!

Super leuk om te lezen dat je zo blij bent laurie!!

Vandaag highlights laten zetten door Desire bij NStyl!ng. Heel fijn geadviseerd en geholpen, heel blij met het resultaat! Met een glimlach de deur uit.

Bedankt voor deze leuke review!

Een salon waar je prettig geholpen wordt, samen met de kapster kan je goed overleggen wat je wilt en wat het beste bij je staat. Het zijn gezellige kapsters allemaal en de koffie met wat lekkers staat altijd voor de klanten klaar. Niet voor niets zijn de meeste klanten al heel wat jaren trouwe klanten.

Hoi Yvonne Bedankt!

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe (as)blonde haarkleur. Het was een heerlijke behandeling, echt verwennerij. ☆☆☆☆☆-sterren voor de dames!

Beste Estelle, Bedankt voor je leuke reactie! Team Nstyling

Lieve meiden van Nstyling wat Ben ik blij dat jullie weer open zijn!! Wat heb ik jullie vakkundigheid gemist en wat zijn we hier allemaal weer blij met jullie mooie vak werk thnx Jamie en de rest tot gauw

Al jaren ben ik trouwe klant bij Beauty NStyling. Het fijne is dat ik iedere kapper, zowel de bekende als de nieuwe bij NStyling altijd mijn haar toevertrouw, omdat zij haarfijn aanvoelen wat ik wil en wat bij mij past. En dit altijd denkend aan de kwaliteit van mijn haar. Ik ga nooit meer weg!

Wat een feestje iedere keer in deze salon! De kapsters weten altijd precies wat ik wil en de sfeer is fantastisch.

Bekijk onze resultaten

Wij vinden niets leuker dan de mooie creaties bij onze klanten met u te delen. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele kapsels, resultaten en trends.  Een 5 sterren Google review zijn wij ook erg blij mee!

Laat jouw review achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Reviews worden eerst gecontroleerd voor ze worden toegevoegd.

Design by MLM Promotions